Chocolate chip cookies

Bewolkt weer vraagt om comfort cookies. Deze bevatten een magisch ingrediënt: onze fresh freckles.

Ingrediënten (8 koekjes)

70g kokosolie, gesmolten

70g kokosbloesemsuiker

110 g fresh freckles

15g lijnzaadmeel

60g rijstmeel

50 g donkere chocolade, in stukjes gehakt

30 g brazilzoten, in stukjes gehakt

Werkwijze

Meng de kokosolie, kokosbloesemsuiker, fresh freckles en het lijnzaadmeel met een klopper tot een luchtige massa.

Zeef het rijstmeel en meng het voorzichtig door het deeg.

Indien je deeg warm is laat je het even afkoelen. Voeg vervolgens de chocoladestukjes en brazilnoten toe en meng nog even door.

Laat het deeg minimum een uur rusten in de koelkast.

Verwarm de oven op 175 °C. Bekleed een ovenplaat met bakpapier.

Verdeel het deeg in 8 gelijke delen en rol er balletjes van die je op het bakpapier platduwt.

Bak de koekjes 10 min en laat ze vervolgens afkoelen op de bakplaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *